TOO FACED CHOCOLATE BAR FAR PALETİ ÜRÜN YORUMU, FOTOĞRAFLARI

TOO FACED CHOCOLATE BAR FAR PALETİ ÜRÜN YORUMU, FOTOĞRAFLARI

via

TOO FACED CHOCOLATE BAR FAR PALETİ ÜRÜN YORUMU, FOTOĞRAFLARI

Too Faced Chocolate Bar Palette

Too Faced uzunca süre Sephora mağazalarında ulaşabildiğimiz, bir sürü vegan ürün seçeneği olan cruelty-free bir markayken Sephora raflarından kalktı, sebebi hala bilinmiyor (bilen varsa aydınlatsın).
Geçtiğimiz aylarda sevgili(!) Sephora, markanın pek ünlenmişChocolate Bar paletini belirli bir süreyle satışa sundu. Kimi Instagram hesaplarında çok sevindirici bir haber olarak paylaşıldı bu durum, kesin alınmalıydı, kolay mı? Chocolate Bar gelmiş!

Too Faced senelerdir burada satılırken yüzüne bakılmayan bir marka iken (Demirören Sephora gibi bir yerde standının önü hep boştu), sırf özellikle yurt dışında bu kadar popüler bir ürünün gelmiş olması sanırım bu durumun sebebi. Ülkeden çekilme nedeni düşük satış grafiği olabilir, satan kurum tarafından yeterince "öne çıkarılmama" olabilir, bilemiyorum. Ama sahiden kaliteli ürünleri olan cruelty-free bir markaya ulaşamıyor olmak hala canımı sıkıyor.

Chocolate Bar far paleti bana göre insaflı bir fiyatla satışa sunuldu (129 lira). Almamak için bir sebep görmedim, hem sevdiğim bir marka, hem de evet; sağlam bir far paleti kullanıcısıyım.
Popüler birçok kozmetik üründe olduğu gibi bu paletle ilgili de çok fazla yorum yapıldı, kimileri göklere çıkardı, kimileri yerden yere vurdu. Bana göre ikisine de gerek yok...

Palet, 16 renkten oluşuyor. Farların yapıları mat, saten ve simli. İçinde harika renk verenler de var, rezalet bir şekilde tozutanlar da. Aynı durum Urban Decay Naked iki paletinde de var, neden bu sorun o palette değil de Chocolate Bar'da dünyanın sonuymuşcasına dile getiriliyor bilinmez.

Renkler soldan sağa: Gilded Ganache, White Chocolate, Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Hazelnut, Creme Brulee, Haute Chocolate

Yukarıda gördüğünüz paletin sol tarafı en çok kullandığım renklerden oluşuyor. Günlük makyajlar için gayet dozunda farlar da bulunuyor. Kimileri belirttiğim gibi çokça tozutuyor, yapıları kuru. Mesela en baştaki Gilded Ganache fazlasıyla dökülme yapıyor. Semi-Sweet çok güzel bir ton ama yeterince pigmentli değil. Hazelnut, Creme Brulee ve Haute chocolate ise kullanmayı en çok sevdiklerim.

Renkler soldan sağa: Milk Chocolate, Black forest truffle, Triple fudge, Strawberry Bon Bon, Candied Violet, Amaretto, Cherry Cordial, Champagne Truffle

Paletin bu bölümü sol tarafa göre daha başarısız olsa da çok güzel yapıda iki renk barındırıyor: Amaretto ve Champagne Truffle. Milk Chocolate rengini katlanma yerinde, tripple fudge rengini kirpik diplerini belirginliştirmek için sıkça kullanıyorum. Champagne Truffle rengini ise aydınlatıcı olarak yanaklarımın üzerinde kullanıyorum. Dokusu yumuşacık, simsiz ve çok güzel bir yansıması var. Palet elinizde varsa deneyin.

"Takma kirpikleri bu sefer düzgün takıcam!" (takamadı)

Paletle ilgili söyleyeceklerim sanırım bu kadar. Aldığım günden beri gerek günlük, gerek özel günler için kullanıyorum. Far bazıyla elbette ^^

Nerede satılıyor, fiyatı ne kadar?

Peta onaylı Too Faced artık ülkemizde satılmıyor. Yurt dışı satış fiyatı kendi sitesinde 49 dolar, Avrupa ülkelerinde ise 45 euro gibi bir meblağ.

Paletin stüdyo ortamında çekilmiş görsellerine bakmak istiyorsanız: Temptalia bugünler için var.

İçerik, görseller makyajaynam.com

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on