MAKEupByBgM / All about makeup : Urban Decay Naked Fondoten

MAKEupByBgM / All about makeup : Urban Decay Naked Fondoten

via

Bu aralar piyasayı kavuran UD naked 3 paleti inadına ben sizlerle UD naked fondoteni paylaşacağım.

Ürünü bayramda Fransa ziyaretim sırasında Sephora'dan aldım fiyatı 35 Euro civarıydı. Bendeki rengi 4.0 yani NC30 a uygun. Aslında simdi kullanırken farkediyorum 3.5 alsaymışım daha iyi olabilirmiş ancak bu fondoten o kadar güzel cilt ile bütünleşiyor ki 1 ton koyu olması sorun yaratmıyor.

Pompalı ambalajı olması büyük avantaj, zira dökmeli fondotenlerin kullanımı oldukça zor. Yapısı oldukça sıvı ve kapatıcılığı az, orta arası. Ancak bu fondotenin en çok sevdiğim yanı iki kat uygulama yapılsa bile asla maske gibi durmuyor. Bitişi yarı-mat ancak ben T bölgemi pudrayla hafifçe sabitliyorum çünkü gün sonuna doğru hafif parlama yapabiliyor. Bu nedenle cildiniz oldukça yağlıysa sizi memnun etmeyecektir. Ancak kuru-karma ciltlere şiddetle önereceğim bir ürün.

Benim endişem flaşlı fotoğraflarda nasıl çıkacağıydı. Bunu da cumartesi günü sözümde fazlasıyla test etmiş ve oldukça memnun kalmış bulunuyorum:) Uygulamayı ise yine sephoradan aldığım fotoğrafta görebileceğiniz kabuki fırçayla yapıyorum.

Bu da başka bir zaman yaptığım ve yine UD naked fondoten kullanarak yaptığım makyaj:

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on