(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Maybelline - Fit Me Concealer

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Maybelline - Fit Me Concealer

via

Bugün bahsedeceğim kapatıcı, denediğim uygun fiyatlı kapatıcılar arasında en beğendiğim ürün.

İlk olarak bu ürünü feelunique.com'dan satın aldım ve yaklaşık 1 haftada elime ulaştı. Hızlarından oldukça memnun kalsam da söz konusu yurtdışı alışverişi olunca her zaman risk var, garanti veremiyorum.

İlk olarak siz ne düşünürsünüz bilmiyorum ama ben ürünün kabını ve şeklini oldukça beğendim.

Renk olarak tercihim 20 numara oldu. Açık denilebilecek bir ten rengim olsa da göz altlarımda koyuluklar mevcut ve bu sorunu yaşayanlar bilir, üzerine açık renkte bir ürün sürdüğünüzde o morluklar daha belirgin, daha grimsi bir hale gelir. Bloglardan fotoğraflara bakarak 20 numarada karar kıldım ve doğru tercih, rengi tutturdum!

Ürünün artı ve eksi noktalarına gelelim.

+ Uygun fiyatlı.
+ Dokusu çok güzel. Ürün yumuşacık ve ciltte çok güzel dağılıyor, bu yönüyle denediğim en güzel kapatıcılardan biri diyebilirim, çok yoğun yapılı - cilde yedirmek için dakikalarca parmağınızla pıt pıt pıt yapmanız gereken kapatıcılardan değil. Sürümü çok güzel!
+ Kapatıcılığı çok sorunlu göz altlarınız yoksa sizi mutlu edecek ölçüde.
+ Göz altlarımda çok hafif çizgilenme sorunu oldu ama gerçekten az. Kullandığım birçok ürün daha fazla çizgileniyor bundan.

+ Kuru bir ürün değil, kuru yapılı kapatıcılardan nefret ediyorum çünkü koyuluğu ne kadar kaparsa kapasın göz altını sağlıksız ve yapay gösteriyor!

+ Hafif bir aydınlık da veriyor.

- Kalıcılığının gün içerisinde biraz hafiflediğini gözlemledim, üzerine incecik bir şekilde şeffaf pudra geçerek kullanıyorum (nars - light reflecting setting powder) ve sorun ortadan kalkıyor.

- Benim göz altlarım için tamamen yeterli olmuyor, genellikle alta Bobbi Brown corrector'ımı uygulayıp üzerine bunu geçiyorum.

Bir de Maybelline Age Rewind serisinin concealerını çok merak ediyorum ama ülkemize getirmemekte ısrarlılar sanıyorum.

Umarım harika bir gün geçirmişsinizdir!

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on