Black Friday öncesi Sigma Beauty Rehberi

Black Friday öncesi Sigma Beauty Rehberi

via

Severek kullandığım makyaj fırçalarımın büyük çoğunluğu Sigma'ya ait, genelde Sigma Fırçalarımı, kargonun ücretsiz olduğu 'Black Friday' döneminde aldım.

Black Friday indirimlerine yaklaşık 1 ay kala den alışveriş yapmayı planlayanlar için bir yazı hazırladım. Web sitelerinin sıkça sorulan sorular kısmı gibi detaylıca herşeyi anlatmaya özen göstereceğim ayrıca bugüne kadar yazdığım Sigma yazılarının linklerini de ekleyeceğim yine de aklınıza takılanlar olursa lütfen yorum bırakın.

Öncelikle, Sigma'dan nasıl alışveriş yapıyoruz hatırlamak için tıktık ...

Black Friday yaklaşıyor peki hangi fırçalar alınmalı ?

İlk olarak bir liste oluşturarak temel fırçalarınızı belirleyiniz.

Geçtiğimiz yıl şu yazımda mutlaka alınması gereken fırçaları yazmıştım hatırlamak için tıktık ...

Ben bu yıl Sigma' nın yeni çıkan 3DHD Kabuki fırçalarını almayı planlıyorum. Farklı tasarımı dikkat çekiyor, yorumlara göre her bir açısı farklı işler görüyor. Likit, krem ve toz ürünleri tek bir fırça ile uygulamanın mümkün olduğu paylaşılıyor. Siyah, beyaz ve pembe renkleri var. Ben pembe almayı planlıyorum.

Benim alışveriş listem böyle olacak.

Black Friday zamanı alışveriş yapacaklara önerilerim şöyle;

Sigma'da en sevdiğim fırça F80. Fondöteninizi doğal bitiriş sağlayarak uygulayabildiğiniz gibi sıkıştırılmış pudra hatta allık bile uygulayabiliyorsunuz. Sigma'dan alışveriş yapmak isteyenlerin sepetine mutlaka eklenmesi gereken bir fırça.

Black Friday yaklaşırken yeniden hatırlatma yazısı yazacağım. Geçtiğimiz yıl Instagram satıcıları yüzünden yaşanan sahte F80 krizini bilirsiniz. Cildinizi ve cebinizi düşünüyorsanız ücretsiz kargo zamanlarını bekleyip sadece Sigma' nın web sitesinden alışveriş yapın.

Makyaj Bağımlısı biri için her zaman alınacak bir fırça vardır...

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on