Zoya Whitney | Makyaj Blogu ve Kozmetik

Zoya Whitney | Makyaj Blogu ve Kozmetik

via

Big 5 Free formülü sayesinde dünya kadınlarının en çok tercih ettiği oje Zoya'dan Whitney günün konuğu! Özellikle hamileler, hassas kadınlar, emziren kadınlar; formaldehit, formaldehit reçinesi, toluen, DBP ve kamfor maddelerini içermediği için güvenle kullanıyor.

Whitney, Zoya Gossip Koleksiyonu'ndan yaza yakışan dikkat çekici parlak bir pembe. Neon bitirişi var. Güçlü bir pembe.Tek katta opak görüntü sağlıyor ancak ben daha belirgin olması için iki kat uyguladım ve top coat kullanmadım. Hafif kremsi yapıda kolay uygulanabilir bir formüle sahip.

Top Coat'sız yaklaşık 3 gün kalıcılığı var. Belki daha fazladır ama ben 3 gün test ettim. Aseton ya da oje çıkarıcılarla kolayca temizleyebiliyorsunuz. Zoya Whitney, bence bir kaç sezondur en popüler pembelerden.

Zoya ojelere ulaşmak artık çok kolay, Koopcha.com 'dan kolaylıkla sipariş edip ojelerinize kavuşabilirsiniz.

Koopcha.com işbirliği ile Instagram'da Zoya Oje Festivali başlattık. Hafta boyunca hergün farklı bir rengi Instagram hesabımdan paylaşacağım ve ojelerin özelliklerini yazacağım. Festival boyunca Koopcha.com'da Zoya ojeler 34 TL 'den satışa sunuluyor. Zoya Oje Festavili finalini sürpriz bir çekiliş ile yapacağız.

Instagram : ojemrujumrimelim

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on