Physicians Formula Bronze Booster {Işıltılı Bronzer} | Naslii ♥ Makeup

Physicians Formula Bronze Booster {Işıltılı Bronzer} | Naslii ♥ Makeup

via

Bugün sizi; uzun zamandır kullandığım ''tek'' bronzerım ile tanıştırmak istiyorum.

Eğer; benim gibi geniş bir yüzünüz varsa muhtemelen çoğu kişi gibi kontür yapmadan hafif bir bronzer sürüp renk vermeden dışarı çıkmıyorsunuzdur. Ben de öyle dışarı çıkmayanlardan olduğum için; makyajda en çok bronzer kullanıyorum. Hatta en çok kullanıp,bitirdiğim makyaj ürünü bronzerlar. Çünkü bazen allık olarak da far olarak da uyguluyorum.

O halde gelelim şuan kullandığıma;

Physicians Formula markası ile olan aşkımı herkes biliyor. Paraben içermemesi,hassas-alerjik ciltlerle dost olmasının yanı sıra hayvanlar üzerinde deney yapmaması ve ürünlerinin gerçekten kaliteli ve geniş çaplı olması; onu en sevdiğim ilk 3 marka arasına sokmaya yetiyor.

Bu tarz bir bronzer ilk defa kullanıyorum.

Diğer bronzerlardan epey farklı; fırçası ile birlikte geliyor ve ışıltılı bir yapıya sahip.

Bendeki rengi Light to Medium.

Beyaz ve buğday hatta esmer ciltlere gayet uyum sağlayan bir renk. Pigmenti oldukça iyi! Fırçayı çok az dokundurmak dahi yetiyor. Yüze hemen renk veriyor. Ancak turunculuk barındıran bronzerlardan değil. Işıltılar ben buradayım demiyor,aksine cildin kendi ışıltısı gibi aşırı doğal duruyor.

Bronzer fırçası olmayanlar için bu fırçalı bronzer oldukça işe yarayacak. Ben de kendi fırçası ile uyguluyorum,ürünü gayet iyi dağıtıyor cilde. Tek olumsuz yanı fırçanın zamanla şeklinin bozulması,yani ön kılları vs.yüzünüze uygulama şekline göre biraz değişebiliyor. Ancak uygulamada kesinlikle bir olumsuzluk yok.

Şakaklarıma,elmacık kemiklerimin altına ve boynuma; büyük fırçası ile gayet rahatça uyguluyorum. Bazen allık olarak da uyguluyorum ki bence her türlü çok güzel + doğal duruyor. Boşuna kullandığım ''tek'' bronzer demedim. Makyaj yapmadığım zamanlarda bile hafifçe uyguluyorum.

Physicians Formula'nın bana göre tek olumsuz yanı (marka olarak) fiyatının yurt dışı fiyatına göre ülkemizde yüksek olması. Bu bronzer'ı da eczanelerden veya online eczane sitelerinden 40-50 tl gibi bir rakama satın alabilirsiniz. Bu fiyata değer mi derseniz? Kesinlikle değer,öyle doğal duruyor ki,eminim siz de seveceksiniz.

Şimdi heyecanla Nude Wear koleksiyonunun gelmesini bekliyorum xx

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on