(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: 2013 Favorileri - Kozmetik Dışı

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: 2013 Favorileri - Kozmetik Dışı

via

'Bize ne senin kozmetik dışı ıvır zıvırlarından' derseniz şurada kozmetik favorilerimi okuyabilirsiniz. :-)

Revenge benim için yeni bir favori değil ama son sezonuna ayrıca hayran kaldığım için eklemeden duramadım. Özellikle efsanevi son bölüm!

American Horror Story, çok duyduğum ama nedense izlemeye başlamadığım bir diziydi. İlk birkaç bölümü izlediğimde 'bu ne ya, buna mı bayılıyorlar, çok klişe ve saçma' şeklinde düşüncelerim oldu, hiç de korkutucu bulmadım. Gece evde yalnız kalana kadar. :P Sonrasındaysa izlemeyi bırakamadığım bir dizi oldu. 2. sezonu daha çok sevdim. Özellikle gece dışarıda kar yağarken evde American Horror Story izlemek ekstra keyifli! 3. sezona başlayacağım. Gerilim filmleri/dizileri açık ara favorim.

Favori oyunum Pretty Little Liars'ı her sezonda, bir öncekinden daha fazla beğendim, yeni bölümleri merakla bekliyorum!
Zombie Tsunami'ydi. Hem appstore'da hem de google play store'da bulabilirsiniz. İçimde bir çocuk.. :-P

2013'de çok fazla kitap okudum, 2014'de hedeflerimden biri daha da çok okuyabilmek! Tek bir favorim yok, son fotoğrafladığımı ekliyorum o yüzden. Fazlasıyla sürükleyici, elden bırakması zor bir kitaptı. En sevdiğim olarak da Dan Brown - Cehennem diyebilirim belki. Dan Brown, hiç ilgisi olmayan beni bile sanat tarihine meraklandırabiliyor.


Aslında giyim adına bir şey eklemezdim normalde ama kesinlikle bu yıl favorilerimden biri bu oldu. Hala da satışta olduğu için paylaşmak istedim, hatta şuan indirimde olması lazım, Beymen Club. Oldukça yüksek olmalarına karşı hem topuklarının çok ince olmaması, hem de platform olması dolayısıyla rahat sayılırlar. Siyah kumaş pantolonla da çok yakışıyorlar.

Dekorasyon adına favorim olan bir parça, çok yakın zamanda English Home'dan aldığım bu mumluk. Hala bulabilirsiniz!

Buraya avokado koymak biraz ilginç oldu ama özellikle son birkaç ay içinde en sık tükettiğim şey avokado, benim için başlı başına bir 2013 favorisi! Yarısını mutlaka kahvaltıda tüketiyorum ve cidden etkisini hissedebiliyorum, hem sağlık/canlılık açısından hem de cilde iyi geldiğini düşünüyorum. Bir çok farklı şekilde kullanıyorum ve yazısını da yazmayı istiyorum aslında, ev yapımı maske insanı değilim ama ara sıra göz altı için avokadolu maske yapıyorum, en sevdiğim göz kremim de avokadolu nasılsa. Hatta en sevdiğim saç maskem de avokadolu. :-)
Ristretto Bianco

Tüm yıl boyunca şuruplu tek bir kahve dahi içmedim sanıyorum. Hatta geçen yıl sevdiğim toffee nut latte'yi arkadaşım aldı, tadına baktım ve eskiden nasıl bu kadar şekerli bir şeyi içebiliyormuşum hayret ettim, inanılmaz bayık geldi. Favorim ristretto bianco!
Spor, spor ve daha çok spor!


Bu konuda oldukça fazla mail alıyorum aslında ve dönüş yapamıyorum çünkü hangi sporları yapıyorum, ne tavsiye ederim vs. birkaç cümleyle anlatabileceğim bir şey değil, uzun uzun yazmam gerekiyor. Belki bir blog yazısı hazırlarım. Ama 2013'de yaptığım en güzel şey düzenli spora başlamaktı, ne kadar yorgun olursam olayım aksatmamaya çalıştım, sabah 6:30'da gittiğim de oldu, akşam 9'da, 10'da gittiğim de. 2014'de aynen devam.
2013'ü genel olarak iyi geçirdim, bol bol çalıştım, kitap okudum, spor yaptım, blogla çok ilgilenemedim :-( , gezdim, kendimi biraz zorladım, çok da yoruldum, sık sık aşağıdakine özendim!

2014'de daha çok gezmeyi, daha çok öğrenmeyi, daha çok çalışmayı ama aynı zamanda blogumla da ilgilenebilmeyi umuyorum. Umarım hepimiz için her şey çok güzel olur.

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on