(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Bitenler & Çöpe Gidenler | Ocak 2014

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Bitenler & Çöpe Gidenler | Ocak 2014

via

Temmuz'dan beri bitenler yazısı yazmamıştım. Ayların toplamı bir bitenler yazısıyla karşınızdayım! Bazıları bitti, bazılarıysa detaylı yıl sonu dolap temizliğim sırasında çöpe gittiler,

Loreal Ruj bir siparişimle birlikte hediye olarak gelmişti ama çok eski tarihli çıktı, Inglot parlatıcı da malesef kokusu değiştiği için çöpe gidenlerden.

Lancome Hypnose Rimel : Daha önce de defalarca bitirdiğim bir ürün, hacim vermesi gayet iyi, kirpikleri biraz yapıştırabiliyor ama yine de güzel, sevdiğim bir ürün.

Dior - Diorshow Maximizer : Kendisi bir rimel bazı. Kirpiklerinizi belirgin şekilde uzatıyor, biraz da hacim veriyor, üzerine sürdüğünüz rimelin performansını birkaç basamak daha yükseltiyor. Çok güzeldi, daha önce Clinique ve Mac'in rimel bazlarını kullanmıştım ve bu çok daha önde. Günlük olarak değil de sadece özendiğim makyajlarla kullandığım için uzun süre gitti. Bitirdim, tekrar alırım.

Arka planda tabii ki her zamanki çöplerim, rub rub rub peeling ve giovanni saç maskesi. Bahsetmeme gerek yok sanırım. :-)

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on