(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Chanel Haki Göz Kalemi | Chanel #104 Khaki Precieux Eyeliner

(sparkle-icious) Bir Kozmetik Blogu.: Chanel Haki Göz Kalemi | Chanel #104 Khaki Precieux Eyeliner

via

Sürekli aynı göz kalemlerini kullanmaktan sıkılmış bir halde Chanel standına bakıyordum, elimin ilk gittiği kalem tabii ki çok güzel bir kahverengi olan Santal rengiydi, malesef ki elde çok güzel duran santal'ın, göz içerisinde zayıf durduğunu gördüm ve vazgeçtim, kalemi yerine koyarken gözüm 'khaki precieux'a takıldı. Elimde denediğimde hayran kaldım, göz içinde aynı performansı göstereceğinden emin olamasam da en kötü ihtimal göz kapağına eyeliner şeklinde kullanırım diyerek satın aldım.

Khaki Precieux, inanılmaz güzel bir haki, içerisinde ince ve çok da kaliteli duran ışıltılar var, enfes.

Ancak önemli olan elde değil göz içerisinde nasıl durduğu ve bu kalem gözde de aynı performansa sahip! Elde gördüğünüz rengi kolaylıkla veriyor, sürümü rahat, yumuşak.

Tek başına da elbette kullanabilirsiniz ancak göz içinizde ince de olsa siyah bir kalem olmadan rahat edemiyorsanız, göz içine incecik bir şekilde siyah kalem çektikten sonra bu kalemi biraz göz içine birazcık da kirpik dibine olacak şekilde uygularsanız, yani siyahla biraz karıştırırsanız muhteşem duruyor, Benim favori kullanma şeklim bu!

Gelelim içerisindeki ışıltılara. Özellikle gözümde lens varken ışıltılı kalemleri göz içerisine çekemiyorum, rahatsız ediyorlar ve gözümü kaşındırıyorlar, mesela mac pearlglide kalemleri göz içine kullanmam imkansız, avon glimmersticksler vs. hep gözümde kaşıntıya sebep oluyorlar. Bu kalemde hiçbir sorun yaşamadım, 1 haftadır kullanıyorum.

((Hiçbir kapatıcının kapatamayacağı göz altlarımın, özensiz makyajımın ve kırmızı gözlerimin kusuruna bakmayacağınızı umuyorum, gece 3:30'a kadar çalışıp sabah 7'de uyandım ve sürünüyorum.))

Kısacası, aldığıma çok mutlu olduğum ve elimden düşüremediğim bir göz kalemi oldu! Siyah ve kahve kullanmaktan da sıkılmıştım, makyaj rutinime az biraz değişiklik getirdi Chanel. :-)

Chanel göz kalemlerini Sevil'lerde 69, Sephora'larda ise 73TL'ye bulabilirsiniz.

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on