Paris Kuaför Next Level Aveda'da Bakım Deneyimi

Paris Kuaför Next Level Aveda'da Bakım Deneyimi

via

Saf çiçek ve bitki esansları sanatı ve bilimi yapı taşı olan Aveda artık Ankara'da !

Next Level AVM'de ünlü eçtiğimiz haftalarda Paris Kuaför açıldı ve böylesine deneyimli bir kuaför saçlara en yakın dost olan Aveda ürünleriyle hizmet veriyor. Paris Kuaför Next Level Aveda Salonunda, g Aveda'nın yepyeni serisi Dry Remedy'i müthiş bir bakım deneyimiyle tanıdım.

Paris Kuaför'e gelir gelmez bir Aveda geleneği olan el masajıyla ellerimi rahatlatıp, canlandırdık.

Ardından ben Aveda Çayımı yudumlarken marka hakkında da detaylı bilgiler aldım.

Aveda ürünleri doğal türevli içerikler barındırıyor. İçlerindeki moleküllerin 'den fazlası bir bitkiden, petrol dışı minerallerden ve su gibi, diğer doğal kaynaklardan geliyor. Güvenilir doğal içeriğinin yanı sıra ambalajından, ürünlerin konulduğu kağıt poşete kadar herşey geri dönüşüme katkı sağlayan ürünler. Aveda tamamen doğa dostu ve sosyal sorumluluklara katkı sağlayan bir marka.

Bakım öncesi izlediğim sunum videoları gözlerimi yaşarttı. Öyle güzel projelere destek veriyorlar ki Aveda'yı tebrik ederim. Videoları facebook ve twitter sayfamdan paylaşacağım.

Şimdi bakım deneyimime geri dönecek olursak; Paris Kuaför'ün nezih ortamında öncelikle saç analizim yapıldı. Benim de tahmin ettiğim gibi Ankara'nın kuru havasının etkisi tüm yağı emip saçlarımı kuru ve nemini kaybetmiş bir hale dönüştürmüş. Hem saç derime hem de saç uçlarıma derinlemesine bir bakım yapılmasına karar verildi.

Aveda Dry Remedy ürünleri tam olarak benim ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ama öncesinde Aveda'da sihirli bir ürün var onu benim saçlarımda denemek istediler. Matlaşan saçlar 15 dakika süren bir uygulama ile anında gözle görülür şekilde parladı. Yarı kalıcı, doğal bazlar ve saf bitki aromaları içeren boya ile 15 dakikalık uygulamada saçlarım ışıl ışıl oldu, bu geçici bir etki de değil. Saçınızı yıkayınca etki geçmiyor, 12 şubatta yapılan uygulamanın etkileri hala devam ediyor. Hatta Sevgili Alp Bey'in saçlarıma yaptığı yorum aynen şöyle ; - o kadar parlak bir siyah oldu ki, saçlar ; ben çok vahşiyim, çok dikkat çekiciyim gözlerinizi kamaştırıyorum diyor - :)

Parlatma uygulaması sonrasında Dry Remedy Günlük Nemlendirici Şampuan ile saçlarım yıkandı ardından serinin saç kremi kullanıldı. Yıkama işlemi sonrasında saçlarım hala nemliyken toplam 2 damla Dry Remedy Günlük Nemlendirici Yağ, saç derime ve uçlarıma masaj yaparak uygulandı. Saçlar anında nemleniyor, yumuşak ve hacimli oluyor. Etkisini çok başarılı. Geçici bir etki değil.

Aveda Dry Remedy ürünleri artık saç bakımı rutinime dahil oldu. Dry Remedy ürünlerini daha detaylıca bir başka yazımda kaleme alacağım. Ürünleri, etkilerini ve saçlarımın detaylı görselini paylaşacağım. Ancak geçen hafta Instagram hesabımdan paylaştığım Dry Remedy Günlük Nemlendirici Yağ ın saçlarımdaki etkisini göstermek istiyorum.

Dry Remedy serisi organik çiçek aromaları içeriyor, Sülfat yok, silikon yok !

Paris Kuaför'ün deneyimli saç uzmanları sayesinde güzel bir deneyim yaşadım.

Paris Kuaför Next Level Aveda'ya ulaşmak için (0312) 220 36 34

Aveda Ürünlerini tanımak için şuradan Aveda'nın web sitesine ulaşabilirsiniz.

Aveda Deneyimi sırasında yaptığımız keyifli sohbet için Sevgili Alp Bey'e ,Halit Bey'e ve ev sahibi Paris Kuaför Next Level Aveda'ya çok teşekkür ederim.

Makyaj Blogu:

  • sac bakim blog
  • saç bakım blogları
  • saç maskeleri blogspot

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on