Makyaj Blogum / Kozmetik ve Makyaj Blogu, makyaj blogları: Serap Tan Romantic Vintage Party

Makyaj Blogum / Kozmetik ve Makyaj Blogu, makyaj blogları: Serap Tan Romantic Vintage Party

via

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili 'ın doğumgünü partisine davetliydim, bugün bu güzel partiden detayları ve fotoğrafları sizlerle de paylaşmak istedim.

Taksim'deki Elite World Hotel 'de yapılan p artinin konsepti romantic vintage olarak belirlenmişti ve tüm süslemeler de bu konsepte uygun yapılmıştı, içeri girer girmez çok hoş bir ortam bizi karşıladı, bütün detaylara, özellikle masaların üstündeki çiçeklere bayıldım!

Serap kendi diktiği elbisesi ile çok şık olmamış mı? Gün boyunca düşmeyen enerjisini, gülen yüzünü ve herkesle tek tek ilgilenmesini hepimiz takdir ettik, gerçekten mükemmel bir ev sahibi!
.

Doğumgünü pastası da tabii ki partinin 'romantik' konseptine uygundu, görüntüsü kadar tadı da güzeldi!

ve 'yı birazcık bekleterek partiye geç kalmalarına neden oldum, buradan onlara da tekrar sevgiler gönderiyorum! Pek çok blogger ile tanışma ve tekrar görüşme fırsatı buldum, mesela uzun süredir tanışmak istediğim sevgili 'ı da gördüğüme çok sevindim.

Partide pek çok etkinlik de oldu, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık bile! Hande Kazanova bize burçlarla ilgili bilgiler verdi, firma yetkilileri ürünleri tanıttı, Shiseido standında makyaj uygulaması yaptıranlar oldu, Claire's ise böyle güzel bir oje standı kurmuştu ve isteyenlere oje uygulaması yapıldı.
.

Serap'cığım bize bir sürü sürpriz hazırlamıştı, ki bu ayrıntılarla ne kadar uğraştığını çok iyi biliyorum! Gerçekten ilk defa bir doğum günü partisine katılıp böyle dolu dolu hediye paketleri ile ayrıldım, bizim ona aldığımız hediyeler onun bize verdiği bunca poşetin yanında sönük kaldı.

Bu rengarenk paketlerin içini merak ettiniz mi? Gelin yakından inceleyelim:

. 'nun retinol içeren, göz altına uygulanan maskeleri (partide bu ürünün uygulaması da yapılmıştı) çok merak ettiğim bir ürün, denedikten sonra mutlaka blogda paylaşacağım. Watsons Türkiye 'nin paketinden fotoğrafta gördüğünüz ürünler çktı, Rimmel Wake Me Up fondöteni zaten almayı düşünüyordum bu nedenle çok hoş bir sürpriz oldu! Nashi Argan ise arkadaşlarımın kullanıp bana önerdiği bir markaydı, kısacası yine almayı düşündüğüm bir ürünün hediye gelmesi çok hoş bir tesadüf oldu, üstelik çok da şık bir çanta ile beraber! Koopcha Shop 'ın sürpriz paketine bayıldım, içinden çıkan kremler ve serum ilk defa deneyeceğim markalar olacak. Zoya oje ise tam kış'a uygun bir renk.

. çok şirin bir paket hazırlamış, Yves Rocher paketimden ise Elixir 7.9 serum çıktı -ki yine denemek istediğim bir üründü, çok sevindim paketimden çıkmasına! 'nun ürününü ilk defa deneyeceğim,ise dolu dolu çok şirin bir kutu hazırlamış!

. Kendi doğum gününde bizim için bu kadar uğraşan ve hediyelerle şımartan Serap'a çok teşekkür ederim, buradan da tekrar 30. yaş günün kutlu olsun Serap'cığım, bütün dileklerinin gerçekleştiği bir yaş olsun!

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on