Makyaj Günlüğü: Yves Saint Laurent Forever Light Creator Serum

Makyaj Günlüğü: Yves Saint Laurent Forever Light Creator Serum

via

Herkese merhaba,

Sömestr başladığına göre daha sık yazı ve video hazırlamamın zamanı geldi demektir. Bu yazıda size yaklaşık 1,5 aydır kullandığım Yves Saint Laurent Forever Light Creator serumdan bahsedeceğim. Clinique Even Better serumdan iki şişe bitirdikten sonra farklı bir ürün demek istedim ve YSL'in bu serumunu kullanmaya başladım.


Önce bu serum bize neler vaadediyor ona bakalım, sonra vaadlerini yerine getirip getirmediğinden bahsedelim :

  • Cilt tonunu düzenlemek {koyu lekeler, kızarıklıklar,...}
  • Cilt görünümünü eşitlemek
  • Cildi temizlemek, aydınlatmak, parlaklık kazandırmak
  • İnce çizgilerin ve gözeneklerin görünümünü azaltmak


Ürün cam, uçuk pembe bir şişede geliyor. Kapağında ise damlalık şeklinde bir aparat bulunuyor. Bu da kullanımı çok kolaylaştırıyor.

Ben yağlıya dönük karma cilde sahibim. Çoğunlukla cildim yeni ürünlere karşı çok hassastır, kullandığım gün içinde olumlu ya da olumsuz tepki verir. Bu serumdan önce denediğim Lancome Dreamtone'a karşı cildim fazlası ile tepki verdi; ilk kullanım sonrasında yüzüm kızarıklık ve sivilce ile doldu. Marka ile görüştüğümüzde cildimin parfüm ya da esanslara karşı hassasiyeti olabileceğinde karar kıldık. Ancak bu üründe böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kullandığım ilk günden itibaren cildim çok yumuşak ve pürüzsüz görünüyor. Hiçbir kızarıklık, sivilce ya da sorun yaşamadım.

Bildiğiniz gibi koku konusunda çok hassasım. Bazı kokular günü baş ağrısı ile geçirmeme neden olabiliyor. Bu serumda en sevdiğim şey, kokusu oldu; çok ferah, hafif, rahatsız etmeyen bir çiçek kokusu var.

Sevdiğim bir diğer özellik ise bir pompa {yaklaşık 2-3 damla} ürünün tüm yüz ve boyun bölgesi için yeterli olması oldu. Oldukça bereketli bir ürün. Serum su bazlı olduğu için cildim ürünü birkaç saniye içinde emiyor ve geriye yağlı bir his kalmıyor.


Ben ürünü parmak uçlarıma alıp direkt yüzüme uyguluyorum ama YSL'in kendi sitesinde daha detaylı bir uygulama önerilmiş. Açıkçası her gün böyle uzun uzun uygulama yapacak zamanım olmuyor :)

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on