Zoya Racquel | Naslii ♥ Makeup

Zoya Racquel | Naslii ♥ Makeup

via

Bu güneşli, içimizi ısıtan bahar gününden herkese günaydın :)

KADINLAR GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN!:)

Uzun zamandır oje yazısı paylaşmıyordum,oje yazılarına kaldığımız yerden Zoya ile devam edelim bu sefer. Zoya; benim blog açtığım ilk dönemlerde yani nail art,oje üzerine yazdığım dönemlerde en çok sahip olmak istediğim ojelere sahip bir marka idi. Eminim ki Zoya denildiğinde; pek çok kişinin aklına (benim gibi) o müthiş flakey koleksiyonu geliyordur. Zamanında ne de çok koşmuştum peşinden! :) Oje konusunda artık dalgalandım da duruldum diyorum (:

Geçmişi de yad ettikten sonra; Zoya Racquel'a gelebiliriz o halde;

Zoya Racquel; Kırmızı desem tam değil,bordo desem değil. Tam arasında,hoş bir tona sahip. Zoya; diğer markalar gibi formaldehit, formaldehit reçinesi, foluen, fbm, famfor içermiyor. Bu sayede tırnaklar daha az zarar görmüş oluyor. İçeriği temiz. Tırnakları sarartmıyor dense de,evet sarartıyor. Özellikle bu renk,diğer kırmızı tonundaki ojeler gibi aynı..

Parlak bitirişli. Bu parlaklığı 2-3 gün top coat sürmeden dahi koruyabiliyor,kuruması da gayet yerinde. 2 ince kat uyguladım ancak tek katta da tırnağı yeterince kapatıyor. Kalıcılık açısından Rimmel London'ın ojelerinden bir farkı yok.

ZOYA ojelerin fiyatları 30-40 tl arası değişiyor.

Bazı özel yapıdaki koleksiyonlar/renkler için bu fiyat belki ama,bu tarz düz renk ve her markada çok rahatlıkla bulunabilen renkler için ojelerin fiyatlarını oldukça fazla buluyorum ben açıkçası.

Ya da zamanında bir oje için bu kadar çok paralar harcayıp,şimdi o ojelerin dolap beklediğini göz önüne alırsak; oje konusunda akıllandığımın farkındayım da diyebiliriz :)

Zoya ojelerle tanışmak için ilk hangi rengi seçmeliyim derseniz;

تسجيل الدخول للتعليق

Follow us on